top of page
Zoeken

DE BATH OIL BARS ZIJN ER!

Zoals de Body Butter Bars er zijn als lotion in vaste vorm, zo zijn nu de Bath Oil Bars er als badolie is vaste vorm. En dat is precies wat het is. Hartstikke handig. Geen gelek en geknoei met vloeibare olie, en geen onnodige verpakking. Je breekt er eenvoudig een stukje af en laat het warme badwater maar de bar smelten (of je mikt de hele bar er in één keer in, dat begrijpen we als geen ander). Je houdt er een heerlijke bad met badolie van volledig natuurlijke oorspong aan over. Wil je niet meer uit.


Na je bad dep je jezelf droog en je zal merken dat de olie van de Bath Oil Bar (ook wel Bath Melts genoemd soms) je huid schitterend gevoed en zacht achterlaat.


Ze zijn er nu in twee varianten:

- Smell The Roses (Palmarosa, Rozen en Bergamot)

- Breaking Bath (Rozemarijn, May Chang en Zwarte Peper)


Binnenkort meer.Geen bad? Geeft niks. Althans, niet voor het gebruik van deze fijne bars. We kennen mensen (we noemen geen namen) die ze gewoon mee onder de douche nemen en de bars gebruiken na het wassen als lotion onder de douche. Werkt ook.


Bewaar ze alsjeblieft wel koel, in de koelkast is ideaal maar niet per se nodig. Zolang ze maar niet in een warme ruimte liggen. Dan smelten ze. Daar zijn ze immer voor gemaakt. Ze werken ook goed als alternatief voor de Body Butter Bar, maar houd er rekening mee dat deze een lager smeltpunt hebben. Smelt dus sneller. Want dat is het doel.


Als altijd met liefde en lol handgemaakt, in dit geval van cacaoboter, amandelolie, mango-olie, sheaboter en essentiële oliën. Biologisch van aard. Mooi man.

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page