top of page
d911269bdf7972c9a59ba30440cb3789.webp

OVER ONS

Sinds de zomer van 2020 maken we op ambachtelijke wijze  handgemaakte zeep. Aanvankelijk omdat we op zoek waren naar een oplossing voor de gevoelige huid van een heel lief meisje van 7 (dat lees je hier). Nu voor iedereen. 

 

We maken overigens ook shampoo bars, body butter bars, bath oil bars én een berg pret. Baardolie en baardzeep zijn inmiddels in de maak. Daarover later meer - na de feedback van onze testbaarden (de scheerzeep is er alvast!).

 

Alle producten zijn vegan, niet op dieren getest (tenzij je onze testbaarden en de buurman meetelt), duurzaam, zo groen mogelijk en een beetje eigenwijs. We maken wat we leuk vinden en uiteraard waar jij blij van wordt.

Wist je dat we ook verzoekzeep maken? Veelal voor bedrijven en organisaties, ook voor particulieren. Geur, kleur, vorm, verpakking; daar gaan we graag over in gesprek. Zolang het maar lief is voor dieren en ons milieu. Leuk voor een echt persoonlijk geschenk, wedding favors, gastenzeepjes in jouw eigen B&B, restaurant of hotel, etc. 

 

Voor bedrijven maken we ook met alle plezier mooie verzoekzeep voor personeel en relaties of zelfs een eigen zeeplijn (kijk maar). Wanneer we het tijdig weten kunnen we relatief grote hoeveelheden leveren, incl. een eigen logo ín de zeep.

Komt goed.

bottom of page