top of page

We maken met veel plezier zeep in opdracht. Dat noemen we 'verzoekzeep'.

Zie hier een greep. 

badeend

badeend

(quite the Christmas quacker) Voor het mooie bureau 'eend' (maakt het internet menselijk) creëerden we een hele eigen zeep, voor Kerst. 'Badeend'. En eigenlijk zijn we zelf een beetje verliefd geworden op de geur ervan. Maar die is echt alleen van eend - maken we niet nog een keer. Benieuwd? Dan moet je eend heel lief aankijken, misschien hebben ze er nog 'eendje' over. Wat ze sowieso hebben is een berg expertise op hun vakgebied. Tip!

Alpe d'HuZeep

Alpe d'HuZeep

(opgeven is geen optie) Fondsenwerven met zeep? Zeker! Voor het dappere team Ecorunners4Ad6 dat straks een paar per dag de berg gaat beklimmen hebben we nu een geweldige zeep gemaak. We zijn knettertrots op het doorzettingsvermogen en enthousiasme van het team. We beschouwen het als een eer dat we de zeep mogen maken. Doneren kan altijd. Ook nu al. Doen! (Serieus, doe dan!)

Stroopwafelzeep

Stroopwafelzeep

(net echt) Voor 'OPstroopwafel', de allerlekkerste en allerleukste ambachtelijke stroopwafelmakers van Nederland (en daarmee de wereld), hebben we heuse stroopwafelzeep gemaakt. Niet om in te bijten, wel om mee te wassen. Toch bijten? Zet dan je tanden in de beste stroopwafels ooit. En dat overdrijven we niet. Nee, heus. Klikkerdeklik!

Met Een Dekentje Op De Bank

Met Een Dekentje Op De Bank

(met ANNN) Voor de leukste salon van Rotterdam maakten we een speciale editie van 'Met Een Dekentje Op De Bank'. In dit geval met ANNN. De luxe editie. En dat wil je. Deze zeep is ook echt alleen bij Salon ANNN te koop.

Millionaire Soap

Millionaire Soap

(exclusief bij Salon ANNN) Oeh, déze is goed. Krachtig, zwart, met gouden accenten én bladgoud. Ruikt zelfs rijk. Deze extra luxe Millionaire Soap maakten we speciaal in opdracht van Salon ANNN. Alleen daar verkrijgbaar.

Don't You Forget About Me

Don't You Forget About Me

(don't, don't, don't, don't!) Deze zeep is speciaal gemaakt voor dierbaren zodat ze herinnerd worden aan het feit dat er altijd aan ze gedacht wordt, in tijden van Corona. Hartverwarmende opdracht. Ruikt natuurlijk naar vergeet-me-nietjes.

Voor Jackson

Voor Jackson

(een ode aan een bijzondere kat) Een bijzonder verhaal is het, van @MeneerAdvokat (Google maar). En dat verdient ontegenzeggelijk een mooi stuk zeep, in liefdevolle herinnering.

Beton

Beton

(net echt) Voor een Rotterdamse constructeur maakten we 'Beton'. Om weg te geven aan relaties. "Maar het moet dan wel echt op stoer, ruig, Rotterdams beton lijken." Okay. Doen we. Ruikt fris en pretentieloos.

Eau De Aan Jou

Eau De Aan Jou

Soms wil je de liefste mensen om je heen nog even herinneren aan hoe belangrijk ze voor je zijn. En daarom kregen we de vraag of we een zeep wilden maken speciaal voor díé mensen. Tuurlijk! Met de geur van eucalyptus en rozemarijn gevangen in een zachte zeep (mét glitters) werden ze verrast. En ontroerd.

Meisjes Op De Fiets

Meisjes Op De Fiets

(een zweem van parfummetjes gevangen in een lentebriesje) Gemaakt als verrassing voor iemand die terloops omschreef dat precies dát zijn lievelingsgeur is. En daar ruikt het dus ook naar.

Zelf Een Verzoekje Doen?

Zelf Een Verzoekje Doen?

Dat kan. Heb je een goed idee, een wens of hulp nodig bij het kiezen van jouw persoonlijke zeep? We zetten graag onze tanden erin. Lees er meer over via de link. Klikkerdeklik!

bottom of page