Zoeken

We hebben meer liefde nodig!Bijna Valentijn, fijne mensen. Bijna. En daar hebben we wat voor... Kijk dan!

I Kissed A Girl And I Liked It Zeiden we nou Valentijn? Ja he? Dan moet er gezoend worden. Kun je maar het beste zorgen voor zoenbare lippen. Laten we nou precies daarom deze lippenbalsem hebben gemaakt.

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Met een klein vleugje kersen. (Vergeet je tanden niet te poetsen!)


SMITTEN (Zeep & Body Butter Bar) 'Smitten' is er voor iedereen die helemaal kapot verliefd is, of die van iemand houdt, van zichzelf houdt, van Champagne houdt, van aardbeien houdt, van zeep houdt, van smeren houdt, van mooie dingen houdt, van hartjes houdt, van stofzuigen houdt, maakt in feite niet uit; als je maar ergens van houdt. Deze set is er gewoon voor iedereen. Om cadeau te doen aan iemand anders, of eindelijk 'es aan jezelf (toe maar, je hebt het echt verdiend). Ruikt naar Champagne met verse aardbeien. En nu willen we de hele tijd Champagne met verse aardbeien. En vooruit; ook met vers geklopte slagroom. En chocola.


GO FIG YOURSELF! Een van de zaligste zepen die we maken. Doet het ook goed als passief agressief cadeautje (blijft wel gewoon hele puike zeep). Weten wij veel hoe je Valentijn het liefst viert... Ruikt naar vijg met een vleugje cranberry en bosbessen.