top of page
Zoeken

We hebben meer liefde nodig!Bijna Valentijn, fijne mensen. Bijna. En daar hebben we wat voor... Kijk dan!

I Kissed A Girl And I Liked It Zeiden we nou Valentijn? Ja he? Dan moet er gezoend worden. Kun je maar het beste zorgen voor zoenbare lippen. Laten we nou precies daarom deze lippenbalsem hebben gemaakt.

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Met een klein vleugje kersen. (Vergeet je tanden niet te poetsen!)


SMITTEN (Zeep & Body Butter Bar) 'Smitten' is er voor iedereen die helemaal kapot verliefd is, of die van iemand houdt, van zichzelf houdt, van Champagne houdt, van aardbeien houdt, van zeep houdt, van smeren houdt, van mooie dingen houdt, van hartjes houdt, van stofzuigen houdt, maakt in feite niet uit; als je maar ergens van houdt. Deze set is er gewoon voor iedereen. Om cadeau te doen aan iemand anders, of eindelijk 'es aan jezelf (toe maar, je hebt het echt verdiend). Ruikt naar Champagne met verse aardbeien. En nu willen we de hele tijd Champagne met verse aardbeien. En vooruit; ook met vers geklopte slagroom. En chocola.


GO FIG YOURSELF! Een van de zaligste zepen die we maken. Doet het ook goed als passief agressief cadeautje (blijft wel gewoon hele puike zeep). Weten wij veel hoe je Valentijn het liefst viert... Ruikt naar vijg met een vleugje cranberry en bosbessen.


EEN BOSJE RESTROZEN Rozen zijn altijd goed. Wij houden van onze 'Restrozen'. Bij ons wordt alle zeep gebruikt. Ook de 'restjes' van een batch, die niet meer in de mal passen. Verder dus precies dezelfde zeep als de reguliere bars. Die 'restjes' gieten we dan in een mooie rozenmal en mogen voor een lief prijsje weg. Het is dus altijd een verrassing ("... like a box of chocolates, you never know what you're gonna get..."). Maar geloof ons; het zijn verrassingen waar je blij van wordt. Ze ruiken altijd geweldig en zijn reuze zacht voor de huid. Gokje wagen?

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page