top of page
Zoeken

IN DE SCHOEN, ONDER DE BOOM OF ZOMAAR

Bijgewerkt op: 11 nov. 2020

Mensen zijn gemiddeld genomen eens per jaar jarig. En ze krijgen soms kindjes (erbij) ook. Allemaal momenten voor cadeautjes. Maar waar we enorm naar uit zien zijn de feestdagen - ondanks de omstandigheden. Kunnen we ze maar beter zo leuk mogelijk maken. Wat enorm helpt is het krijgen van cadeautjes waar je ook daadwerkelijk blij mee bent. Nou, let op; die hebben we.


Voor ieder wat wils. Losse zeep, shampoo bars, body butter bars of bath oil bars zijn sowieso al hartstikke leuk, omdat ze altijd met liefde & lol gemaakt zijn (dat zie je en dat ruik je). Nog gerser zijn de pretpakketten. Hartstikke handig voor Sinterklaas en Kerst.Deze hebben we (en het worden er steeds meer):

  1. Keigaaf Kraamcadeau (set van 5)

  2. Twist In My Soapbriety (set van 3)

  3. Niet Lullen Maar Poetsen Collectie (set van 4)

  4. De Zeep Van Sinterklaas (set van 1, maar dan wel extra gers ingepakt)

  5. Come Fly With Me (mooi doosje met reiszeepreepjes)

  6. Smitten (set van 2)

  7. Manly Man cadeaupakket (set van 3)Verder werken we met ontzettend veel plezier samen met 'Opstroopwafel' - de lekkerste en eerlijkste stroopwafels in van Nederland (en dus van de wereld) komen daar vandaan, en met 'Mondkapsjones' - die geweldige handgemaakte mondkapjes naait (ideaal voor brildragers!). Uit deze gerse samenwerking zijn deze lekkere pakketten gerold:

  1. Stroopwafelzeeppakket (3 hele grote vers gebakken stroopwafels, een hand genaaid mondkapje en een heuse stroopwafelzeep)

  2. Rotterdams pakket (3 hele grote vers gebakken stroopwafels, een hand genaaid stoer denim mondkapje en een van de Rotterdamse Zepen uit de 'Niet Lullen Maar Poetsen' Collectie)

Ze zijn hier te koop


Handen 'stuk' wassen, meneer Rutte? Nee hoor; zacht wassen. Kan ook gewoon.

Post: Blog2_Post
bottom of page