Dit zijn de verdwijnzepen. Ze komen niet meer terug.

(Tenzij je heel lief naar ons lacht. Maar dan wel echt heel lief, hoor.)

De... Zeep Van Sinterklaas (Sinterklaas, Sinterklaas)

De... Zeep Van Sinterklaas (Sinterklaas, Sinterklaas)

Het is weer Sinterklaastijd, en daar worden we zó blij van. Zin in cadeautjes! Meteen je schoen zetten, wat jij dan? Wat zou erin zitten, een sinaasappel of een chocoladereep? Nee joh, kijk dan; het is gewoon zijn eigen zeep! Nú snappen we waarom die Pieten steeds zo lekker ruiken. Dat willen we zelf ook, kunnen we goed gebruiken. Je krijgt er niet genoeg van, al die mooie zepen. En zeker deze van de Sint - die is niet aan te slepen....

Light My Fire

Light My Fire

Fikkie stoken? Wie houdt er nu niet van een kampvuurtje? Of een goed haardvuur. In deze zeep herken je de vlammen. Maar geen zorg, het is een zachte huidvriendelijke zeep, maar met een ruig karakter.

My Two Scents

My Two Scents

Soms is het gewoon zo eenvoudig; vanille en lavendel. Fijne zachte zeep. Hoe het ruikt: Vanille en lavendel, spreekt tot de verbeelding. Romige zachte geur.

Nederzeep

Nederzeep

Voor alle 80's kinderen! Deze maken we niet vaak, dus wees er snel bij. Geinspireerd door dé band 'van vroeger' (en als je ons diep in ons hart kijkt ook gewoon van nu). Doe Maar. We hebben er geheel in stijl hennepolie in verwerkt. Maar daar krijg je verder alleen een schone zachte huid van. Hoe het ruikt: Omdat zweetbandjes en buttons niet zo lekker ruiken hebben we er een hennepolie in verwerkt en de geur een vleugje limoen meegegeven. Gewoon, lekker fris.

Oh, Baby! (Body Butter Bar)

Oh, Baby! (Body Butter Bar)

Een van de lekkerste Body Butter Bars die we hebben gemaakt. Met de geur van fris zoete variant van gipskruid, ook wel 'Babies Breath'. Plastic vrije lotion, van louter mooie oliën en boters, en verrijkt met vitamine E. Vaste vorm, maar smelt gemakkelijk op de huid. Geweldig voor massages. Geweldig voor na het douchen, of als je gewoon je huid even wil voeden.

My Two Scents (Body Butter Bar)

My Two Scents (Body Butter Bar)

Dit. Is. Zalig. Al zeggen we het zelf. Plastic vrije lotion, van louter mooie oliën en boters, en verrijkt met vitamine E. Vaste vorm, maar smelt gemakkelijk op de huid. Geweldig voor massages. Geweldig voor na het douchen, of als je gewoon je huid even wil voeden. Er blijft geen vet laagje achter op je huid, het trekt best snel in (wel een heel klein beetje geduld hebben he?). Je doet er behoorlijk lang mee ook nog.